Betondesign vloeren en wanden

De industriele vloer - en wandafwerking, die ook wel betonlook of beton stuc wordt genoemd is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en leverbaar in alle kleuren die u zich kan wensen.. De beton stuc waar ik mee werk is bijzonder sterk, slijtvast, duurzaam, elastisch, scheuroverbruggend, watervast, hydrofoob en hecht op vrijwel ieder oppervlak. Hierdoor is het geschikt voor allerlei toepassingen van vloer tot wand, van woonkamer tot badkamer.

Een vloer in combinatie met een vloerverwarming zal u extra comfort geven. Een betondesign vloer kan eventueel over uw bestaande vloerverwarming heen worden aangebracht, maar ook bij een nieuw vloerverwarmingssysteem is dit natuurlijk mogelijk. Nick Tamerus Tegelwerk & Betondesign kan voor u een gespecialiseerd bedrijf inschakelen, zodat u maar één aanspreekpunt blijft houden.

Bijzonder aan Betondesign is dat 'de hand "van de vakman' het eindresultaat bepaalt. zo kan u zelf bepalen of u fijne of grove slagen in het werk wilt, meer of minder kleurschakeringen, de klant kan het allemaal zelf bepalen.

Voor meer informatie, neem gerust even contact op
U kunt uw kleurkeus baseren op NCS, RAL, Flexa, Histor, Farfow&Ball, PMS, Sikkens, Sigma, Gamma, Karwei, Praxis, Formido, Pure & Original en vele andere kleurlijnen. Indien uw kleur niet in de database zit kunnen wij aan de hand van een sample ook die kleur laten maken.

Onderstaand een voorbeeld van een aantal RAL kleuren

Let op:: kleuren kunnen afwijken op deze website van de daadwerkelijke productkleur